|*mainossisältö*| Hämeenlinnan matkailu-, elämys- ja hyvinvointipalveluja on voinut jo reilun kuukauden ajan varata Hämeenlinna Experiencen sivulta Doerzissa. Nyt sivusto on saanut oikeudet julkaista myös Janakkalan ja Hattulan elämystuotteita sivullaan. Muutoksen myötä sivuston nimi on myös muuttunut ja on nyt Häme Experience.

Matkailijoillehan kuntarajoilla ei tunnetusti ole merkitystä. Janakkala on Hämeenlinnan kainalossa ja ulkopaikkakuntalainen ei välttämättä edes huomaa, milloin ollaan Hämeenlinnan ja milloin Hattulan puolella. Tärkeintä on, että kivoja ideoita ja elämyspalveluita voi ostaa helposti ja nopeasti, yhdestä paikasta. Häme Experience on juuri se paikka.

Elämyksiä matkailijoille ja myös paikallisille tarjoava Doerz -sivusto on helppo tapa myydä elämyspalveluja – olit sitten ammattimainen elämyspalvelujen tuottaja tai ihan vaan paikallinen tavis, joka mielellään tapaa uusia ihmisiä jonkin mukavan harrastuksen parissa.

Tämän kevään todellinen menestystarina Häme Experiencessä on Naivistit Iittalassa -säätiön toukokuiset yksityiskierrokset, jotka myytiin viimeistä myöden loppuun. Naivistisen taiteen suurkatselmukseen myytiin neljästä kuuteen hengen ryhmille lippuja toukokuun poikkeustilan aikana. Näin taiteeseen pääsi tutustumaan turvallisesti ilman pelkoa koronatartunnasta. Kun museot ja taidenäyttelyt voitiin avata kesäkuun alussa, Naivistit Iittalassa -säätiön elämyspajat ja taiteilijatapaamiset tulivat myyntiin Häme Experiencen kautta. Sivustolla on helppo rajoittaa osallistujamäärää, mikä on tartuntojen välttämisen kannalta tärkeää edelleen.

Maastopyöräilyn tekniikkailta Kiipulassa kesällä 2019. Kuva: Minna takalan kotialbumi.

Häme Experiencen tuotteissa on muun muassa pyöräretki, kirpparikierros, melonta– ja luontoluontoretket, työnohjausta metsässä, improvisaatiotyöpaja ja nähtävyyskierros Hämeenlinnassa. Lisää elämyksiä voi tehdä kirjautumalla Häme Experience -sivun kautta doerziin palveluntarjoajaksi. Elämyspalveluntuottajan ei tarvitse olla yrittäjä tai ammattilainen, mutta myös yritykset voivat tarjota elämyksiään Häme Experiencessä. Tuotekuvaus, palveluntarjoajan kuvaus ja hinta, ja sitten vain odottelemaan tilauksia. Jos kohtaat odottamattomia ongelmia, autamme parhaamme mukaan. Tuotteesi voi tapahtua tietyssa paikassa tiettyyn kellonaikaan, tai sitten voit toteuttaa elämyksen kun tarpeeksi tilauksia on kasassa. Suosittelemme miettimään elämyksiä, joille voi antaa useita toteutumisajankohtia. Jos jokin kerää vähemmän osallistujia, voi kiinnostuneiden kanssa neuvotella ryhmien yhdistämisestä.

Tule sinäkin mukaan Häme Experience -elämystuottajaksi! Nostetaan yhdessä Häme matkailutilastojen kärkeen! |*mainossisältö*|

Omakuva-työpaja käynnissä Iittalassa.
Omakuvatyöpaja Naivistit Iittalassa -kesänäyttelyn yhteydessä kesällä 2019. Omakuvatyöpajoja järjestetään tänäkin kesänä ja niihin voi varata paikan Häme Experiencen sivulta. Kuva: Sanni Hallanvaara

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here