Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

HML Street AR[t]

kesäkuu 15 - kesäkuu 16

Hämeenlinna Street AR[t] yhdistää nimensä mukaisesti katutaidetta ja AR-sisältöjä. Festarin aikana voit tutustua digitaaliseen-, video- ja 3D-taiteeseen, kuulet musiikkia monelta saralta ja kaiken huippuna on koko viikonlopun kestävä katutaidekilpailu.

Kilpailuun haku on nyt käynnissä, lähetä hakemuksesi Hämeenlinna street-art -sivun alareunassa olevalla lomakkeella. Kilpailussa on kaksi sarjaa, maalaus ja installaatiot. Kirjoita tekstikenttään kumpaan sarjaan haluat, vai oletko valmis tekemään molempia. Rahallisen palkinnon lisäksi voittaja saa mahdollisuuden maalata pysyvän muraalin Hämeenlinnan alueelle.

Interaktiivista digitaidetta: Kokeile miltä tuntuu kun taideteos muuntuu mukanasi! Cristina Pop-Tironin ja Signe Kajear Jensenin kolme interaktiivista taideteosta tekee liikkeistäsi taidetta.

Virtuaataiteilija: Tule seuraamaan miten VRHUMAN (Vlad Ilic) maalaa virtuaalitodellisuudessa. Heijastamme screenille kun VRHUMAN maalaa virtuaalilasit päässä, näe koko prosessi maalauksesta AR-käyttöön.

Videotaidetta ja 3D-taidetta: Koe videotaide ja 3D-taide kaupungissa. Voit katsoa AR-sovelluksessa VRHUMAN:n upeita 3D taideteoksia ja käydä kaupungissa sisätiloissa ihastumassa videoteoksiin.

Musiikkia ja visuaaleja: Seuraa erilaisia musiikkiesityksiä ja niihin liittyviä visuaaleja festarin aikana. Tapaa palkittu Itävaltalainen beatboxaaja Ivory Nexor Parker livenä!

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
kesäkuu 15
Loppuu:
kesäkuu 16
Tapahtumaluokat:
, , ,

Tapahtumapaikka

Hämeenlinna
Hämeenlinna, Kanta-Häme 13100 + Google Map
Kotisivu:
www.street-art.fi