Yhteystiedot

Kulttuurikiikari on Hämeen kulttuurimatkailun johtava julkaisu printtinä sekä diginä.

Kiikarimedia Oy julkaisee Kulttuurikiikari-lehteä, joka ilmestyy tammikuussa. Sen painosmäärä on 20 000 kpl ja se on jaossa matkailukohteissa.

Kulttuurikiikari.fi-sivustolta voit lukea kiinnostavimmat kulttuuriuutiset ja seurata paikallisten bloggaajien kulttuuri- ja matkailublogeja. Kulttuurikiikari julkaisee uutiskirjettä noin 10–12 kertaa vuodessa. Tilaa uutiskirje, saat Kulttuurikiikarin kiinnostavimmat sisällöt suoraan sähköpostiisi ja yhteistyökumppaneidemme tarjoamia etuja! Tilaa uutiskirje tästä

Yrittäjä, ilmoita yrityksesi tiedot Kulttuurikiikariin

Myyntipalvelumme ottaa sinuun yhteyttä, ja saat tietää miten yrityksesi voisi hyötyä Kulttuurikiikarista ja tavoittaa kulttuurimatkailijat Kulttuurikiikarin sivuilla ja viestinnässä. Valittavanasi on mainostaminen verkossa, printissä ja uutiskirjeessä. Valmistamme esitteet, tuotamme sisältöjä nettisivuillesi, Facebookiin, tapahtumiisi, tyhy-päiviin – tai mihin nyt sisältöjä tarvitsetkin.

Voit helposti ja edullisesti tilata sisällöntuotantoa, tiedotteita, valokuvia, graafista suunnittelua printtiin sekä digiin. Tapahtumiin ja tyhy-päiviin tuotamme sisältöjä kulttuuri ja taide edellä. Kaipaatko keskiaikaista tunnelmaa tapahtumasi yhteyteen? Kokonaiset keskiaikamarkkinat? Rentouttavan taidetyöpajan ruokailuineen tai työpaikan ihmissuhteita hellivää tekemistä?

Saat lahjaksi – arvo 100 € – yrityksesi tiedot Kulttuurikiikarin hakemistoon vuoden ajaksi. Ilmoita tietosi täällä.

Kannattaa myös tilata Kulttuurikiikarin Uutiskirje, pysyt mukana siinä, mitä kulttuurin ja matkailun maastossa tapahtuu Hämeessä. Verkostoidut kulttuurimatkailun toimijoiden kanssa. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi 10–12 kertaa vuodessa.

 

YHTEYSTIEDOT

info@kulttuurikiikari.fi
myynti: Sanni Hallanvaara p. 040 082 8073, Susanna Mattila p. 040 528 1989

 

Sanni Hallanvaara

Tapahtumatuottaja, graafikko
sanni@kulttuurikiikari.fi
p. 040 082 8073

 

Ulla Heinonen

Valokuvaaja
ulla@kulttuurikiikari.fi
p. 040 511 1466

 

Kaarina Helenius

Graafikko
kaarina.helenius@kaadesign.fi
p. 040 568 6476

 

Miro Jokinen

Toimitusjohtaja
miro@kulttuurikiikari.fi
p. 050 350 1100

 

Susanna Mattila

Toimittaja
susanna@kulttuurikiikari.fi
p. 040 528 1989