Sori – huikeaa sirkusta

0
342

Tänään oli vuodenvaihteen toinen sirkusesitys. Joulun jälkeen katsoimme Talvisirkus Baun ja tänään oli vuorossa Sorin sirkuksen Soriferia. Edellisestä vierailustani Sorin sirkuksessa taitaa olla kymmenen vuotta. Nyt tuli taas lähdettyä ja voin sanoa, että kyllä kannatti.

Näytöksen teemana on tehdas ja aavikko, jossa tummanpuhuva jännitys kasvaa koko ajan ja katkeaa välillä hauskoilla kevennyksillä. Esitys on vauhdikas ja kohtaukset soljuvat rytmikkäästi eteenpäin. Esitys tempaa mukaansa hienoilla sirkusnumeroilla, lavastuksella, puvustuksella ja musiikilla. Nuori energia ja todellinen intohimo tekemiseen välittyvät katsomoon jokaisessa hetkessä. Kiitoksensa ansaitsee myös ohjaus ja koreografia, jossa jokainen sisääntulo, kohtaus ja näyttämöltä poistuminen on mietitty huolellisesti.

Tänne kannatti todella lähteä! Tämä oli hieno aloitus kulttuurivuodelle 2020.

Suuret kiitokset tekijöille. Ensi vuonna tullaan uudestaan.

Ja vinkki lukijoille: Tilaa liput ja väliaikatarjoilu heti syksyllä, kun lipunmyynti avautuu, sillä liput menevät vauhdilla loppuun. https://www.sorinsirkus.fi

Kuvat otettu kännykällä, siitä sori :).

Ulla

 

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here