Taidekahvilassa sunnuntaisin

0
807

Minulla on ollut monta kertaa ajatuksissa ruveta maalaamaan, piirtämään tai askartelemaan kotona. Joskus olen päässyt ihan toiminnan asteelle – olen hankkinut ihania papereita ja kauniita värejä. Ja sitten se on jäänyt siihen. En tiedä, käykö kenellekään muulle näin…

Juttelimme asiasta töissä ja päästimme järjestää sunnuntaisin Taidekahviloita, joissa jokainen pääsee toteuttamaan luovuuttaan rennossa porukassa. Lisäksi puhetta ja pulla, niin eiköhän sillä päästä alkuun.

Nyt meillä on ollut muutama Taidekahvila ja hauskaa on ollut. On saatu ainakin omasta mielestämme hienoja juttuja aikaiseksi. Ja viikon päästä jatkuu taas.

HAAVEKARTAT

Ensimmäisenä sunnuntaina askartelimme haavekarttoja. Kyllä niitä haaveita, toiveita ja tavoitteita alkoi löytyä… Sitten leikattiin, liimattiin ja maalattiin.

 

VAHAMAALAUS

Yhtenä sunnuntaina taiteilija Inka Hannula opasti meitä vahamaalauksessa. Oli niin kivaa ja antoisaa, että mietittiin jatkokurssiksi jotain viikonloppua.

PESUTEKNIIKKA

Viime vuoden puolella oli vielä yksi Taidekahvila, jossa tutustuimme taiteilija Salla Lylynojan opastuksella pesutekniikkaan. Tekniikka on tosi jännittävä ja sattumalla on oma osuutensa lopputuloksessa. Tätä saadaan lisää, kun taiteilija Anneli Kokkonen tulee opettamaan meitä sunnuntaina 12.1.2020.

Sunnuntain taidekahvilat jatkuvat taas 12.1.2010 klo 12-15 Iittalan vanhalla puukoululla.

Katso lisää täältä ja ilmoittaudu mukaan!

info@naivistitiittalassa.fi

Taidekahvilaan osallistumisen hinta on 10–25 euroa / kurssi riippuen aiheesta.

Opetus, tarvikkeet, sisäänpääsy näyttelyyn ja pullakahvit kuuluvat hintaan.

Kuvat Sanni Hallanvaara, Kira Suomalainen ja Ulla Heinonen

 

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here