|*mainossisältö*| Nuorille suunnattu Janakkalan Elopärinät 1.8.2020 sisältää kaikkea mahdollista moottoreihin liittyvää. On rompetoria, peräkonttikirppistä, tuote-esittelyjä ja -myyntiä, siistein mopo-kisa, Arttu Stenberg Stunt Show, näytösajoja… Ja tietysti festivaaliruokaa ja hyvää musiikkia. Esiintymislavalla esiintyvät Aatuadolf, Laiska Leppone ja Kari Tiilikainen, Herra Vuoret sekä tapahtuman pääesiintyjä, Petri Nygård!

Janakkalan Elopärinöiden pääesiintyjä on Petri Nygård.

Lippuja Janakkalan Elopärinöihin voi ostaa Häme Experience -sivuilta ja niitä kannattaa ostaakin koko suvulle. Nimittäin kaikki tuotto menee lyhentämättömänä janakkalalaiseen nuorisotoimintaan.

”Kukaan ei niin sanotusti vie välistä yhtään euroa, eikä kenellekään makseta tapahtuman valmistelutalkoista, suunnittelusta tai toteutuksesta edes pientä palkkiota”, kertoo tapahtuman järjestelyissä mukana oleva Petri Hakamäki.

”Esiintyjäkaarti on erityisen kovatasoinen, ja siitä on kiittäminen koronaa, joka putsasi esiintyjien kalenterit. Jotain hyvääkin siis! Erityisen iloisia olemme maailmanlaajuisesti tunnetun motostuntkuski Arttu Stenbergin tulosta, joka ei ole Janakkalassa aiemmin vieraillutkaan ja pääesiintyjästämme Petri Nygårdista. Paikalliset bändit ovat nekin kovatasoisia ja tunnelmaan sopivia nuorten suosikkeja”, hän jatkaa.

Elopärinät alkavat klo 9 aamulla ja tekemistä ja nähtävää riittää koko päiväksi. Mukana on edellä mainittujen lisäksi paikallisia autoilualan toimijoita, kuten esimerkiksi hämeenlinnalainen kiihdytysautotiimi AcerMotorsport ja crosskarttia harrastava Speedcar Extrem750.

Juttu jatkuu kuvan alla.
Turengin mopopajan tunnelmia.

Elopärinöiden taustalla on Janakkalan Nuorison Tuki ry, joka järjestää Turengissa nuorisolle maksutonta mopopajatoimintaa. Jäsenille on rakennettu myös enduroharjoittelualue Leppäkosken Somervuoressa, jolla voi harjoitella maastoliikenneluvalla. Jotta toimintaa pystytään järjestämään, tarvitaan varainhankintaa. Yhdistyksen nettisivuilta löytyy linkit ja kanavat, joiden kautta tapahtumalle voi osoittaa rahallista tukea muutenkin kuin lippuja ostamalla.

”Me olemme ajatelleet pitää tämän myös ensi vuonna eli nyt kokeillaan montaa juttua ja sitten ensi vuonna ollaan monessa asiassa parempia!” Hakamäki lupaa.

Osta siis liput Janakkalan Elopärinöihin, jos olet yli 16-vuotias. Alle 16v.-nuoret pääsevät tapahtumaan maksutta, muille lippu maksaa 10 euroa.

Tutustu tarkemmin Elopärinöiden ohjelmaan, ja osta liput tästä linkistä.

|*mainossisältö*|

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here