Kuraattorikierros pohjoismaisen nykytaiteen näyttelyssä

0
509
Olafur Eliasson, International Career Lamp, 2007, NoCo. Kuva: Reima Määttänen.

Hämeenlinnan taidemuseon NoCo – Pohjoismaista nykytaidetta -näyttelyyn voi ti 4.9. klo 17.30 tutustua näyttelyn kuraattorin Anne-Maj Salinin johdolla. Esittelyssään Salin valottaa muun muassa näyttelyn kuraattorina tekemiään valintoja ja kertoo mukana olevista taiteilijoista ja teoksista.

NoCo – Nordic Contemporary Art Collection on uusi, kiinnostava, pohjoismaisen nykytaiteen kokonaisuus, jossa kansainvälisesti arvotettujen taiteilijoiden ja nuorten, nousevien tähtien teokset kohtaavat. Hämeenlinnan taidemuseon näyttelyssä nähdään muun muassa Olafur Eliassonin, IC-98:n, Sofia Hulténin, Gardar Eide Einarssonin, Superflexin, Bjarne Melgaardin, Ynge Holenin, Alfred Bomanin ja Pauliina Pietilän teoksia. Useissa näyttelyn teoksissa on eksistentialistinen, yhteiskuntakriittinen tai poliittinen näkökulma. Näyttely on avoinna 7.10.2018 asti.

Anne-Maj Salin.

Hämeenlinnan taidemuseo
Viipurintie 2
13200 Hämeenlinna
p. (03) 621 2669
Avoinna: ti-to 11-18, pe-su 11-17, ma suljettu

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here