Kulttuurimatkailukohteet – kiikaroitukaahan Kulttuurikiikariin

0
441

Nyt voit ilmoittaa matkailukohteesi Kulttuurikiikariin, olipa kohteesi sitten taidetta, teatteria, musiikkia, museo, nähtävyys tai kahvila, majoitusliike tai paikallisten tuotteiden shoppailupaikka. Hahkialan kartano (kuva yllä) on jo mukana, tule sinäkin! Kulttuurikiikariin voit ilmoittaa minkä tahansa kohteen, joka kulttuurimatkailijoita voisi kiinnostaa. Ja jos vierastat sanaa kulttuuri, ajattele keitä kulttuurimatkailijat ovat. He ovat ihmisiä, jotka matkailevat. He tarvitsevat vinkkejä paitsi hyvistä käyntikohteista myös tunnelmallisista kahviloista, ruokapaikoista, yöpymispaikoista ja tuliaisten ostopaikoista. Esittelemme Hämettä siis kohtuullisen laajalla skaalalla!

Nostetaan Häme matkailukarttojen ykköseksi! Tule mukaan, klikkaa tätä linkkiä!

Vielä ehdit mukaan Kulttuurikiikarin printtiesitteeseenkin, joka painetaan helmikuussa ja on jakelussa matkailualan tapahtumissa, Iittalan Lasimäellä, Iittalan ja Hämeenlinnan Rautatieaseman R-kioskeilla, matkailualan yrityksissä ja Kauppakeskus Tuulosessa. Kuvassa mediakorttimme, älä piittaa päivämääristä vaan Ota heti yhteyttä myyntitiimiimme >>

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here