Wetterhoffin talo on luovuuden keidas

0
536

Wetterhoffinkatu 4, 13100 HÄMEENLINNA

Luovuutta, kädentaitoja ja yrittäjyyttä. Yli 130-vuotinen historia ja rikas perintö. Wetterhoffin talo on luovien alojen yritysten keskus sekä kädentaitojen vaalija ja edistäjä Hämeenlinnan keskustassa. Wetterhoff-myymälä on uniikki sisustus- ja käsityökauppa historiallisen Wetterhoffin talon katutasossa. Wetterhoffin talo vuokraa työtiloja kymmenille luovien alojen yrityksille. Lisäksi arvorakennuksessa on myymälöitä sekä kokous- ja tapahtumatiloja.

– Meille on tärkeää käytännöllisyys ja esteettiset arvot, yrittäjyys sekä kädentaidot, sanoo Fredrika Wetterhoff -säätiön toiminnanjohtaja Hannele Yrjö-Koskinen.

Fredrika Wetterhoff (1844–1905) omisti elämänsä vähävaraisten tyttöjen kouluttamiseen. Hän perusti Hämeenlinnaan tyttöjen työkoulun vuonna 1885.

Fredrika Wetterhoffin ennakkoluulottomuus ja henkinen perintö näkyvät toiminnassamme tänäkin päivänä.

– Olemme ajan hermolla ja katse tulevaisuudessa. Fredrikan arvomaailma antaa suuntaviivat, ja mietinkin usein, miten hän toimisi, jos eläisi nyt, pohtii Fredrika Wetterhoff -säätiön toiminnanjohtaja Hannele Yrjö-Koskinen.

Wetterhoff-koulutusta antaa tänä päivänä Hämeen ammattikorkeakoulun muotoilun koulutusohjelma sekä Ammattiopisto Tavastian käsi- ja taideteollisuusala sekä tekstiili- ja vaatetusala.

Tervetuloa hurmaavaan Wetterhoff-myymälään Hämeenlinnaan!

Uniikki sisustus- ja käsityökauppa Wetterhoffin talon katutasossa tarjoaa laadukkaat sisustustuotteet, lahjat, langat, kuteet, ryijyt ja käsityötarvikkeet.
Wetterhoff on erikoistunut laatuun ja käsin tehtyyn. Monet tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Lankavalikoima on Hämeen laajin: yli 100 erilaista! Wetterhoffin kädentaitojen ammattilaiset neuvovat niin käsityötekniikoissa kuin materiaalien valinnassa.

Puhelin: 03 6262 610
Sähköposti: myymala@wetterhoff.fi
FREDRIKA WETTERHOFF -SÄÄTIÖ  |  Wetterhoffinkatu 4  |  13100 HÄMEENLINNA  | 
wetterhoff@wetterhoff.fi

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here