Leppeästi Leppäniemen hirsihuviloissa

0
267
Härkälinna

Leppäniementie 194, 14700 HAUHO

Leppäniemen Hirsihuvilat tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet lomailuun, virkistäytymiseen, kokouksiin ja moniin muihin tilaisuuksiin. Sijaitsemme keskellä eteläistä Suomea Kanta-Hämeessä, kauniiden metsämaisemien ja suurien järvialueiden syleilyssä Hauholla. Hauho on hyvien etäisyyksien päässä, Lahden ja Tampereen puolivälissä. Hämeenlinnaan matkaa on 35 kilometriä.

Yövy Härkälinnan torpassa, pylvässängyssä.

Tilalla on 13 hyvinvarusteltua ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettua hirsimökkiä. Majoituspaikkoja on yhteensä 120. Kaikki alueen lomahuvilat on valmistettu itse tilalla isännän tekemien piirrustusten mukaisesti. Viihtyisissä ja idyllisissä mökeissä on tilaa pariskuntien ja pienten perheiden lomahuviloista suurien ryhmien massiiviseen hirsilinnaan.

Leppäniemen Hirsihuvilat sijoittuvat kirkkaan ja erinomaisen puhtaan Iso-Roineen rannalle. Iso-Roine on yksi Suomen syvimmistä järvistä ja sen kalakantaan kuuluvat muun muassa siika, taimen, muikku, kuha, lahna, hauki ja ahven sekä erinomainen rapukanta. Vesistön virkistyskäyttö on siis moninaista, ja järvenselälle voi lähteä veneellä tai suurella lautalla.

Härkälinnan Frisbeegolf-rata.

Alueella on laajat ja hyvät sienestys- ja marjastusmetsät. Leppäniemessä on myös 1948 perustettu yksityinen seitsemän hehtaarin luonnonsuojelualue. Aarniometsässä voit ihastella koskematonta luontoa monimuotoisine kasvistoineen ja eläimineen.

Leppäniemen Hirsihuvilat
Leppäniementie 194, 14700 Hauho, Finland
tel. +358 (0)400 925 077
hirsihuvilat@hirsihuvilat.com

Ilta-aurinko Leppäniemestä, Iso-Roine