Viihdy Wuolteen kotoisassa kartanotunnelmassa

0
733

Pokkarintie 35, 14700 HAUHO

Wuolteen kartano seisoo ylväänä keskellä vehmainta Hämettä – Etelä-Suomen puhtaimpien reittivesien äärellä. Tourun mäkenä paikka on tunnettu jo vuosisatojen ajan. Keskiajalla Witsiälän kylä tunnettiin kestikievareistaan ja kapakoistaan. Pohjoisesta aina Wiipuriin saakka ulottuva tie kaarsi kylän kautta. Nykyisin Wuolteen kartano on täyden palvelun kokous- ja juhlakartano.

Kokousta elokuvien Rikas tyttö ja Vihreä kulta kuvauspaikalla! Tilaa löytyy jopa sadalle hengelle aamiaisineen. Juhlat Wuolteella ovat tunnelmalliset ja ikimuistettavat, kerro juhlan aihe ja me järjestämme! Ruokamme kerää kerta toisensa jälkeen ihastuneet kiitokset. Käytämme aina laadukkaita lähituotteita. 

 

Pikkujoulut Wuolteella ovat niin kysyttyjä, että kannattaa varata ajoissa. Meillä voit myös viettää tunnelmallisen joulun aatosta tapaninpäivään. Majoitut mukavasti uusituissa huoneissamme.

Wuolteen kartano tarjoaa ohjelmaa ja elämyksiä toiveittesi mukaan. Uudessa pakohuoneessamme ratkaiset kartanon murhamysteerin! Kartano on astunut nykyaikaan myös siten, että koko kiinteistö lämpiää ekologisella maalämmöllä. 

TERVETULOA WUOLTEELLE!

Wuolteen kartano
Pokkarintie 35, 14700 Hauho
puh. 040 654 6061
email: wuolteenkartano@wuolteenkartano.fi 

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here