Hervon Huvilat

0
919

Hervo (kuva ylhäällä) ja Hervola (kuva toiseksi alinna) ovat rauhallisia ja idyllisiä lomanviettopaikkoja ympärivuotiseen lomailuun. Vanhat, vastikään kunnostetut hirsihuvilat ovat kodikkaita ja tunnelmaltaan ainutlaatuisia. Kiire jää kirjaimellisesti kaupunkiin kun ajelee mutkittelevaa tietä peltomaisemien lävitse huviloiden vanhoihin pihapiireihin.

Hervon huvila sijaitsee Hämeenlinnassa Lammilla Montolan kylän kumpuilevassa viljelymaisemassa. Maisema on erityisen kaunis ja arvokas, ja se onkin inventoitu valtakunnallisesti arvokkaaksi maisemakohteeksi. Hervon huvilan lähimaastossa, aurinkoisella mäellä, on ollut jo vuosikymmenten ajan pieni ja soma valkoinen jugend-huvila, Hervola. Huvilan tunnelma on säilynyt seesteisenä ja harmonisena. Hervolassakin mieli lepää, samoin kuin silmät, kauniissa ja tunnelmallisessa ympäristössä.

Huviloita yhdistää metsäpolut, jotka kiemurtelevat harjujen ja suppien reunoilla, rinnelehdossa. Huviloilta sadanviidenkymmenen-kahdensadan metrin päässä polun puolessavälissä Hervonjärven pohjukassa on oma rauhallinen ranta. Siellä voit nauttia luonnonrauhasta, istua nuotiolla, soudella, kalastella ja tietenkin saunoa. Rantasaunan löylyistä on mukava pulahtaa järveen uimaan.

Ympäröivä luonto tarjoaa mukavat ulkoilumahdollisuudet ympäri vuoden. Metsissä tai läheisellä suolla samoilu, pikkuteillä pyöräily, mäkisiä peltoja pitkin hiihtely tai pulkkalaskut virkistävät varmasti kehoa ja mieltä!

Ota yhteyttä:

puh. 0500581779
Nettisivumme löydät täältä >>
Voit varata Hervon huvilan myös netissä >> 
Hervolan valkean huvilan varaat täällä >>

Hervolan huvilasta. Kuvat: Hervon huvilat

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here