Lepaan kartano lumoaa

0
718

Lepaan Kartanontie 35B, 14610 Lepaa

Kokousta, majoitu, juhli, sauno ja virkisty Lepaanvirran rannalla!

Tarjoamme kauniin ympäristön, jossa voit viettää kokouspäivän, perhejuhlat tai majoittua vaikka Rantahuvila Rantalassa. Meillä voit rentoutua savusaunassa, pulahtaa uimaan Lepaanvirtaan ja kruunata päivän illallisella. Historialliset puitteet, ensiluokkainen palvelu, upea järvi- ja puistomiljöö – Lepaan kartano lumoaa! Lepaan kartano ja muut Lepaan Matkailun palvelut on varattavissa ympäri vuoden. Tarjolla on kokous- ja juhlatiloja, saunoja sekä laadukasta majoitusta. Meillä voit viettää joulun ja juhannuksen sekä nauttia kartanoteatterista.

Ravintolamme tarjoaa kattauksia pitkin vuotta: lounaita arkeen ja juhlaan, sunnuntai- ja kesäbuffetteja sekä illallisia. Terassimme palvelee koko kesän. Tarkista ajankohtainen tarjonta nettisivuiltamme.

Tervetuloa luonnonrauhaan Vanajaveden äärelle!

Lepaan Matkailu Oy
Puh. 044 241 6424
myynti@lepaanmatkailu.fi

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here