Hurmaannu historiasta Hahkialan kartanossa

0
1186

Hahkialantie 30, HAUHO

Hahkialan täyden palvelun kokous- ja juhlakartanon historia alkaa jo vuodesta 1651, jolloin kartanon isäntänä oli Touissaint Charpentier. Hahkialassa ovat aikojen saatossa yöpyneet merkkihenkilöt Jean Sibeliuksesta Suomen ensimmäisiin presidentteihin, muun muassa K.J. Ståhlberg, Kyösti Kallio, Risto Ryti, Lauri Kristian Relander ja P.E. Svinhufvud. Hahkialassa voit myös saunoa kuin presidentti sillä rannasta löytyy presidentin kesäasunnon, Kultarannan saunan kopio.  

Hahkiala tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille. Paul Olssonin barokkityylinen muotopuutarha on herkkua silmille ja kartanon ruoka tehdään alusta asti itse – aina parhaista lähialueen antimista.  Hauhon musiikkijuhlilla nautitaan klassisen musiikin konserteista kartanon musiikkisalissa ja Makasiiniklubilla.

Barokkiklassiseen päärakennukseen voit tutustua tilauksesta. Sen rakennutti Suomen ensimmäinen oikeuskansleri Axel Charpentier. Suomen juhlavuonna sata vuotta täyttänyt päärakennus on Karl Lindahlin piirtämä. 

Wildlife Estates -tunnuksella palkittu tila huolehtii riistasta ja luonnosta – vesijärvilaitumilla laiduntaa highlander-rotuinen karja ja upea kosteikko valmistuu kartanon maille. 

Hahkialan kartano tarjoaa:

HAHKIALAN VUOSI

Kesäkahvila avoinna heinäkuussa pe-su. 

Hauhon musiikkijuhlien lounaskonsertit 1.-4.7.2020. 

Makasiiniklubi-konsertit ja illallinen 4.7.2020. 

Herkkujen yö 10.7.2020

Hahkialan Joulunavaus 28.11.2020. 

 PALVELUT 

Hahkialan Kartanolta ruokailut sekä puutarha- ja historiakierrokset ryhmille.
Kokoustilat 70 henkilölle, majoitus 50 henkilölle sekä laaja saunamaailma (2 puulämmitteistä saunaa ja 2 lämminvesipaljua).

Villa Hahkiala Kirrisen rannalla yksityisille ja yrityksille. 

Uisko Catering -palvelut juhliin ja tilaisuuksiin. 

Uiskolan monimuotoiset tilat kursseille, häihin ja saunailtoihin.

TERVETULOA HAHKIALAAN! 

Hahkialan Kartano, Hahkialantie 30, Hauho  

myynti@hahkiala.com / p. 050 517 8194 

 

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here