Kulttuurikiikari 2020 ilmestyy Matka 2020 -messuille

0
481
Kulttuurikiikari 2019 sai hyvän vastaanoton ja jaettiin lähestulkoon loppuun kaikista jakelupisteistä. Vuoden 2020 Kulttuurikiikari valmistuu tammikuun Matka 2020 -messuille. Kuva: Susanna Mattila

Viime vuonna Kulttuurikiikari 2019 tavoitti matkailijat kymmenissä eri jakelupisteissä pitkin Etelä-Suomea ja Hämettä. Lehti otettiin ilolla vastaan ja yrittäjät kokivat lehdestä olleen hyötyä omille asiakkaille. Näin kertoo muun muassa lammilainen mökkivuokraaja Jaana Koivu, jonka huviloilla vietettiin tapahtumarikas ja kansainvälinen kesä 2019:

”Viime kesä huviloilla oli ennätyksellisen täysi ja kansainvälinen. Hauskoja muistoja jälleen saimme, kun Milanon vieraille opetin saunanlämmitystä molemmilla saunoilla, pihassa ja rannassa, ja demonstroin, miten lauteilla istutaan ja heitetään löylyä… miten padasta otetaan pesuvesi ja sekoitetaan kylmää vettä mukaan, ja lopuksi he kysyivät; mutta missä se suihku on?

Tai se, kun automatkan jälkeen tamperelaislapset, 5 kpl, juoksivat suoraan järveen, eikä äidit saaneet heitä pois, ennen kuin menivät lopulta itsekin.

Oli mukava ojentaa Kulttuurikiikari vieraillemme ja suositella sieltä kohteita. Englanninkielisestä osuudesta minulle oli erityisesti apua! Meillä on hieno kotiseutu, vieraat ovat aukaisseet silmäni uudella tavalla sen näkemään.”

Kulttuurikiikari 2020 ilmestyy seuraavan kerran jo tammikuussa 2020 pidettäville Matka 2020 -messuille mennessä.

Varaa ilmoituspaikkasi tästä linkistä löytyvällä lomakkeella >>

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here