Tervetuloa piknikille vuonna 2020

0
643

 

Pirkko Pullinen-Valtosen värikäs maalaus eläinten ja ihmisten nyyttäreistä on kesänäyttelyn 2020 julistekuva.
Pirkko Pullinen-Valtonen on maalannut kesän 2020 naivistinäyttelyn julisteen. Kuva: Naivismikeskus

 

Tervetuloa matkalle iloon ja väriin!

Tänään oli jo kovin keväinen tunnelma, vaikkei talvikaan ole vielä kunnolla tullut tänne Hämeenlinnnaan. Aurinko paistoi ihanasti aamupäivällä ja ajatuksetkin ovat jo keväässä ja kesässä. Toukokuun puoliväli, vuoden huippukohta, on nopeammin kuin huomaakaan. Silloin avaamme ovet Naivistit Iittalassa -kesänäyttelyyn, jonka nimi on tänä vuonna Villi, vapaa ja värikäs. Näyttelyn kuratoi Hannu Castrén.

Taiteilija Pirkko Pullinen-Valtonen on maalannut Piknik-taulun, josta tulee kesän näyttelyjuliste. Kesäiselle piknikille mahtuvat kaikki halukkaat ja tunnelma on leppoisa ja aurinkoinen. Susanna Mattila haastatteli Pirkkoa, voit lukea jutun täältä.

Tässä blogissa lähdemme matkalle iloon ja väriin sekä lempeyteen. Matkaan meitä saattelevat naivistiset teokset, joista voi ammentaa hyvää mieltä harmainakin päivinä. Matkalla etsimme iloa taiteesta ja kulttuurista, itse tekemisestä ja rennoista tapahtumista. Vierailemme hakemassa sisustusvinkkejä persoonallisissa kodeissa ja herkuttelemme yksityiskohdilla ja väreillä.

Toivotan sinut tervetulleeksi matkalle, josta saat evääksi iloa ja väriä!

Ulla

 

 

 

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here