Kun ei lunta tule, sitä tuodaan

0
318

Lauantaina 7.3. saadaan helpotusta tylsän lumettomaan talveen Palanderin talon Talviriehassa. Kotimuseon edustalle Linnankadulle ajetaan viitisentoista kuormaa siirtolunta pulkkamäen pohjaksi.

Lastentapahtumassa on luvassa paljon muutakin ohjelmaa kello 12 ja 16 välillä. Tämän vuoden teemana on juuri avatun Museo Skogsterin häänäyttelyn innoittamana ystävyys ja rakkaus. Palanderin taloon on tapahtuman aikana vapaa pääsy, ja kotimuseossa on ystävyyteen liittyviä etsintätehtäviä lapsille.

Ulkona on pulkkamäen lisäksi erilaisia puuhapisteitä kuten ongintaa ja keppihevosrata. Musiikista vastaa posetiivari Markku Karvonen, ja rapsuteltavana on lapsiin tottuneita Hämeenlinnan seudun kaverikoiria.

Käsityötalo Willa Vasken puolella askarrellaan työpajassa lumiukkoja ja sydämiä. Vasken kahvilasta saa myös makeaa ja suolaista suupalaa sekä virvokkeita. Pihapiirissä nälkäisiä ja janoisia palvelee lisäksi museon myyntikoju.

Omat pulkat mukaan! Vuosittain maaliskuun alussa toistuva Talvirieha kerää päivän mittaan yleensä noin 600-800 kävijää.Rajoituksia liikenteelle ja pysäköinnille Linnankadulla

Pulkkamäen pohjaksi tehtävän lumenajon takia Linnankatu suljetaan liikenteeltä ja pysäköinniltä perjantaina 6.3.2020 klo 8.00 lähtien Lukiokadun ja Koulukadun väliltä. Alue on suljettu maanantaihin 9.3. saakka, kunnes aamulla alkava lumenpoisto on saatu päätökseen.

Yhteistyössä: Hämeenlinnan kaupunginmuseo, Willa Vaski käsityötalo, Hämeenlinnan Liikuntahallit, LinnanInfra ja Kennelliiton Kaverikoirat

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here