Elämältä kaiken sain nähdään kesällä 2021

0
294
Anna Hanski Suklaasydän-esityksessä Hämeenlinnan uudessa kesäteatterissa vuonna 2017. Kuva: HUK-teatteri

Hallituksen linjaus kieltää yli 500 henkilön tapahtumat heinäkuun loppuun saakka alkaa tuntua Hämeenlinnan kesässä. Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri siirtää Elämältä kaiken sain -musiikkikomedian esitykset kesälle 2021.

Koronaviruksen aiheuttama pandemia ja siitä aiheutuva poikkeustila ja viranomaismääräykset jättävät isojen tapahtumien kokoisia aukkoja tulevaan kesään. Jo aiemmin on saatu tieto, että Linnajazzia järjestävän Hämeenlinnan soitannollisen kerhon johtokunta on päättänyt siirtää tapahtumaa suunnitellulla artistikokoonpanolla vuodella eteenpäin.

Myös Ämyrock peruttiin jo aiemmin sekä Mellakka-festivaali ilmoittaa tapahtuman siirtyvän vuodella eteenpäin. Lastentapahtuma Hippalot kuuluu myös tapahtumiin, jotka on jo ehditty perua. Wanaja Festivalin nettisivuilla ei tapahtumaa ole vielä peruttu, mutta lehtitietojen mukaan tapahtumaa ei tänä vuonna järjestetä. Hämeen Sanomien mukaan myös Elomessut ja Linnacruising jäävät tänä vuonna ohjelmasta. Hauhon Hovinkartanon taiteilijoiden kesäresidenssi ja -näyttelytoiminta on myös siirretty vuodella.

HUK-teatteri kertoo ottavansa yhteyttä lipun varanneisiin ja ostaneisiin henkilöihin. Lipun voi vaihtaa kesän 2021 vastaavaan näytökseen tai lahjakorttiin, joka käy maksuvälineenä Elämältä kaiken sain -näytöksen lippuihin kesällä 2021. Vaihtoehtoisesti varauksen tai ostoksen voi peruuttaa, jolloin hyvitämme lipun hinta hyvitetään.

”Tässä erittäin poikkeuksellisessa tilanteessa toivoisimme ensisijaisesti, että liput vaihdetaan seuraavan kesän esityksiin tai lahjakorttiin. Kaikki lippuvaihdot tai hyvitykset tulee hakea 29.5.2020 mennessä. Kesälle 2020 myytyjen lahjakorttien voimassaoloaikaa pidennetään automaattisesti kesän 2021 esityskauden loppuun saakka”, HUK-teatteri tiedottaa.

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here