Lapinlahdessa on paljon luovan alan työhuoneita, mutta niihin pääsee tutustumaan vain sopimuksen mukaan. Rakennuksessa toimii myös paljon hyvinvointialan yrittäjiä, kuten esim. joogastudio, hierojia, psykiatreja, luontaishoitajia yms. Lapinlahdesta voi myös vuokrata eri kokoisia tiloja vaikka syntymäpäiviä, häitä, hautajaisia tai luentoja varten.

Itselläni on ateljee Lapinlahden päärakennuksessa. Viihdyn tilassani todella hyvin. Huone on ihanan valoisa ja ikkunasta avautuu upea puistomaisema. Huoneessa on rauhallista työskennellä ja alakerran kahvilasta saa ihania herkkuja tai vaikka täytetyn leivän jos nälkä iskee. Huoneeni on kuulemma ollut ennen vastaanottohuone. Tätä ennen olin isommassa kimppahuoneessa. Ihmettelin aina kun huoneen seinissä oli äänieristeyslevyt lattiasta kattoon. Sitten vasta myöhemmin selvisi, että kyseinen tila oli ollut sairaala-aikana sähköshokkihuone! Jännää ajatella mitä kaikkea sairaalan tiloissa onkaan tapahtunut koko sen historian aikana. Ja kummitteleeko siellä? Vaikka työskentelen usein iltaisin niin en ole ainakaan vielä törmännyt kummituksiin.

Hyvä fiilis kyllä koko talossa tuntuu olevan. Niin ja muuten Lapinlahden pihassa on jopa oma hiekkaranta, jossa käyn kesäisin uimassa. Ja takapiha on aivan mahtava paikka istua vaikka piknikillä tai nauttia upeilla rantakallioilla auringosta. Toivottavasti Lapinlahden myynti ei tapahdu vielä hetkeen, että minä sekä muut ihmiset saisimme nauttia tästä mahtavasta paikasta.

www.kaarina.site
Instagram: kaadesign_kaarina

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here