Lämpimästi tervetuloa herkuttelemaan ja tekemään ostoksia pieneen jouluputiikkiimme, jossa käsityöntaitajien tuotteita pukinkonttiin !

Kahvilassa riisipuuroa, joulutorttuja, lohileipiä, vanhan ajan lihapiirakkaa ja muita herkkuja…

Kotiin viemisiksi tai lahjaksi Kartanon yrttitarhan jalkakylpypommeja, Hovimestarin terästettyä sinappia, Tarhurin raparperiglögiä, mallasleipää, joulutorttuja ja paljon muuta!

Ensi vuoden uutuus: minilomat

Lumoava Hahkialan Kartano Hämeen sydämessä, kolmen järven keskellä, Hauholla avaa ovensa yksittäisille matkaajille viitenä viikonloppuna vuoden 2021 alkutalvella ja keväällä. Piristä viikkoasi elämyksellisellä kartanovisiitillä Etelä-Suomessa.

Hahkialan Kartano henkii barokkia Ranskan tyyliin, mutta lomailet kuitenkin lähellä ja turvallisesti. Meillä pääset nauttimaan historiallisen kartanon uniikista miljööstä ja vieraanvaraisuudesta, kuten ovat tehneet monet presidenttimme ja Jean Sibelius aikoinaan.

Majoitut korkeatasoissa vierastalon hotellihuoneissa, joissa mieli lepää rauhoittavaa maalaismaisemaa katsellessa. Aamiaista ja illallista nautitaan kartanon päärakennuksessa kristallikruunujen loisteessa seinillä olevien muotokuvien kertoessa omaa tarinaansa.

Anna itsellesi ikimuistettava irtiotto arjesta ja saavu hetkeksi Hahkialan väen hellään huolenpitoon läheistesi kera! Lue lisää tästä linkistä.

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here