Galleria Paperihuoneella on joulukuussa 1.12. – 19.12. 2020 Mari Blomroos-Heinisen näyttely Meriruohon Mielenliikkeitä – Mindflow of Seagrass.

Näyttelyssä on esillä maalauksia, joissa saaristolainen alter ego tuo esiin tunnelmiaan. Teoksissa on maailmojen myrskyä, kaunista unta ja purkautuvaa voimaa. Maalausten värimaailma ja liikkeen tuntu ovat syntyneet herkällä käsialalla tunnelmiksi, jotka sisältävät vahvaa latausta ja elämäänkin yhdistettävää allegoriaa.

Viime vuosina kansainvälisestikin profiloitunut helsinkiläinen taiteilija tunnetaan ilmaisevasta käsialastaan ja pehmeiden värimaailmojen voimakkaiden tulkintojen maalarina.

Grafiikanpajalla on Paperihuone ry työpajataiteilijoiden Marjaleena Etulan, Paula Jalassola-Huttusen, Pirjo Keskinen-Vennon, Anna Kolehmaisen, Tiina-Katriina Mustosen, Ulla Niskasen, Petra Sarasteen sekä Päivi Toivosen teoksista koottu näyttely Sininenhuone. Näyttelyssä on esillä monipuolisesti teoksia, joiden yhdistävä tekijä on sininen.

Galleria Paperihuone on avoinna ke-pe klo 13-18, la klo 12-16. Huom! Maskisuositus.

Sininen yhdistä Paperihuoneen grafiikanpajan näyttelyä.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here