Petäys – hyvän olon niemessä elämä maistuu

0
630

Petäyksentie 35, 14620 TYRVÄNTÖ

Petäys Resort on lähiruokamatkailijan unelmakohde. Miltä kuulostaisi alkuun savuahvenet ja mummonkurkut? Häränpaahtopaisti ja pippurimajoneesi Petäyksen perunasalaatilla? Ja pääruokana tietenkin Hattulan Herefordin ylikypsää rintaa ja kermakastiketta!

Näitä kaikkia ja montaa muuta sorttia pääset maistelemaan Petäyksen vappulounaalla asiaankuuluvine sillilajitelmineen ja maatilamakkaroineen. Jälkkäriksi tietenkin namimunkkeja ja simaa.

Petäyksessä nautit lähellä tuotettua ruokaa ihanaa järvimaisemaa ihaillen. Kuva: www.petays.fi

Äitienpäivänä äitejä hemmotellaan kylmäsavulohella, katkarapusalaatilla ja yrittimarinoidulla fetajuustolla, rapukastikkeella kruunatulla uuninieriällä ja omenaisella possun sisäfileellä siiderikastikkeessa ja hunaisella kananpojalla. Äitienpäivän huipentaa vanilja-lime mansikkakakku ja karkkivalikoima kahvin kera.

Petäyksen ruokafilosofiana on hankkia ruoka mahdollisuuksien mukaan lähituottajilta. Petäyksessä voidaan sanoa, että Hereford-lihapullien jauheliha on laiduntanut hattulalaisilla niityillä ennen ruuaksi muuttumistaan. Kotimaista kalaa on tarjolla aina sesongin mukaan.

Petäys Resort sijaitsee vain reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja Lahdesta. Tampereelta ei tuntiakaan. Majoitushinta sisältää kuljetuksen Hämeenlinnan bussi- ja juna-asemalta. Kuljetuksista löytyy lisää tietoa Petäyksen nettisivuilta.

Vanajaveden sylissä kokoustat ihanissa maisemissa ajanmukaisin välinein. Lomasi on täynnä tekemistä, luonnon rauhaa, herkkuruokaa ja hyviä unia.

Hotellin ympäristössä Vanajaveden upeissa rantamaisemissa tekemistä riittää niin kokousvieraille kuin lomanviettäjillekin.

Puuhaa tenniksestä salibandyyn ja rantasaunomisesta frisbeegolffiin on tarjolla joka päivä. Pyyntimahdollisuudet Suomen parhailla rapu- ja kuhavesillä koukuttavat ympäri vuoden. Kumppanimme toteuttavat räätälöityjä ohjelmia ryhmien toiveiden mukaan.

Kauniita unia Petäyksen viihtyisissä huoneissa. Kuva: www.petays.fi

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here