Vaihtelua korona-arjen ruokailuihin

0
533
Ravintolat palvelevat korona-aikana kotiinkuljetuksilla ja myymällä noutoruokaa.

Kaikille ei etätyö tarkoita kiireettömyyttä. Voi olla jopa kiireisempää kuin normiarkena, kun kotona on tavallista enemmän porukkaa paikalla tekemässä omia etäkoulu- tai -työjuttujaan. Ja voihan sitä kiireetön ihminenkin kaivata vaihtelua arkisiin askareisiin ja varsinkin ruokaan.

Kun ravintolaan ei voi mennä syömään, ravintolaruoka tulee kotiin. Hämeenlinnalaiset ravintolat ovat järjestäneet kotiinkuljetusta joko Woltin kautta tai omin voimin tai sitten tarjoavat annoksia noudettavaksi.

Ruokaa tuovat koteihin keskustan alueella Café Bar Hoffi, Himalaya Kitchen, Ravintola Maja, Ravintola OM, Ravintoa Onur Pizzeria, Uoma, jonka annoksia on myynnissä myös K-Citymarket Hämeensaaressa, Tasolounas, Steak House Hämeenlinna. Woltin kautta kotiinkuljetus toimii Topcapilla, Asian Wok & Cafella ja Pancho Villalla. Noutolounaita tarjoavat keskustasssa Cantina Pannuhuone, Hätilän kokki, Lounaskahvila Hermanni, Kyökki, Myllytupa, Bora Hätilässä, Thai ravintola Sawaddee.

Hauholla lounasta voi noutaa Neljästä Oravasta ja Wanhan Raitin Kievarista, Tuuloksessa Sirin Lounasravintolasta.

Iittalassa (Kalvola) Ravintola Taika Lasimäellä myy ruoka-annoksia mukaan maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tilaa annoksesi etukäteen ja nouda ovelta.

Useimmilla pikaruokapaikoilla on kotiinkuljetus tai ruokaa voi tilata Woltin kautta.

Ruokaostosten tekeminenkään ei vaadi välttämättä kaupassakäyntiä, sillä ostokset voi tilata kotiin tai noutopisteeseen K-Citymarket Hämeensaaresta, K-Supermarket Hätilästä, K-Market Visamäestä ja S-Market Goodmanista.

Lammilla K-Market Mallas tekee yhteistyötä Myllyn Kuppi & Kakku -lounasravintolan kanssa. Myllyn Kuppi & Kakku kuljettaa lounaita vanhuksille, ja samalla kulkevat K-Market Mallaksesta tilatut ruokaostokset kotiovelle saakka.

Kahviloista Cafe Laurell ja Kakkupuoti Kahvila & Konditoria tuovat myös tilauksesta tuotteitaan koteihin. Tuulosrievän itsepalvelumyymälä on aina avoinna Tuuloksen Syrjäntakana. Cafe Laurellin kotiinkuljetus toimii aikavälillä kello 8–13 ja Kakkupuoti tuo kello 16 jälkeen.

Hämeenlinnan kaupungin sivuilta voit tarkistaa, miten sinun lempiravintolasi palvelee poikkeustilan aikana. Pääset ravintoloiden listaukseen suoraan tästä >>

Tarkista kaupungin listauksesta, voitko tilata lempparipizzeriasi pizzaa suoraan kotiin tai hakea take awayna.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here