Huippujazzia täydelle salille

0
288
Aili Ikonen & Jukka Perko Avara lavalla.

On hieno hetki, kun menee konserttiin ja huomaa, ettei joutunutkaan oman mukavuusalueeni ulkopuolelle. Näin kävi minulle tuota pikaa, kun ensin pari kappaletta empien kuuntelin Aili Ikosen laulua & Jukka Perkon saksofonien sekä kahden kitaravirtuoosin Teemu Viinikaisen ja Jarmo Saaren inspiroivaa jazzailua.

Eipä tuo liene ihme, sillä ohjelmistossa kuultiin Hectorin uusina käännöksinä Dusty Springfieldin, Carol Kingin, Charles Aznavourin ja Michel Legrandin tunnettuja kappaleita. Iki-ihana Cherbourgin sateenvarjot oli saanut Hectorilta uuden nimenkin, Mielen tuulimyllyt.

Kaikki konsertin laulut kuultiin suomenkielellä, vain soitto tuli Jukka Perkon mukaan englanniksi. Laulu ja soitanto sujuivat hienosti yhteen. Soittajat ja solisti olivat tasa-arvoisella yhteispanoksella mukana.

Aili Ikonen kertoi vaikuttuneensa Hectorin sanoituksista. Suomeksi laulettuina hitit tulevat hänen mukaansa iholle.

Iholle taisi mennä yleisöllekin, jossa oli kiitettävästi mukana myös nuorisoa.

Aili Ikonen ja Jukka Perko myivät konsertin päätyttyä levyjä innokkaille ihailijoilleen.

 

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here