Lukuklubi on täällä!

2
277

 

Aivan kaikesta ei lopulta voi syyttää maailmaan ilmaantunutta virusta, joka laittoi ihmisten elämät uusiksi. Joskus on vain todettava kuuluvansa siihen ryhmään, jolle kotoa lähteminen oli hankalaa jo ennen viruksen mylläämää maailmaa. Tai saattaa sitä kuulua myös siihen ihmisryhmään, joilla on jo viisi eri harrastusta, mutta yksi on vielä mielessä. Esimerkiksi lukupiiriin olisi kyllä ihanaa osallistua, mutta entä jos lähteminen on aina hankalaa? Jos lukupiiri sattuu aina siihen ajankohtaan, jolloin muut harrastukset vievät ajan? Jos lukupiirin jälkeen tuleekin vielä mieleen ajatuksia, joihin haluaisit palata, mutta piiri seurueineen on jo siirtynyt seuraavaan kirjaan?

Olipa kotoa lähteminen sinulle hankalaa tai helppoa, Lukuklubi on täällä sinua varten! Lukuklubi on virtuaalinen lukupiiri sekä kirjallisuuteen keskittyvä blogi, joka ei ole sidottu tiettyyn aikaan ja paikkaan. Lukuklubin kirjojen pariin voit astua juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii – missä tahansa, koska tahansa. Lukuklubissa ei tarvitse tietää kirjallisuustieteen termejä. Tärkeintä on, että nautit lukemisesta ja haluat jakaa ajatuksiasi muiden kanssa.

Toistaiseksi Lukuklubi keskittyy kaunokirjallisuuteen. Käsittelemme uusia ja vanhoja kaunokirjallisuuden teoksia, kotimaisia ja ulkomaisia. Aivan ensimmäiseksi voitkin kertoa kommenteissa, mitkä kirjat juuri sinä haluaisit löytää Lukuklubin lukulistalta. Oletko kenties lukenut ne jo kertaalleen vai löytyykö listaltasi jokin kirja, jota et vain ole saanut luettua? Kiinnostavatko sinua uutuudet vai kirjallisuuden klassikot?

Voit seurata meitä myös Instagramissa  ja kertoa kirjatoiveistasi myös siellä. Tervetuloa mukaan, pian luetaan!

 

2 KOMMENTIT

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here