Kansikuvan Kulttuurikiikari -lehteen on tehnyt Matilda Paananen. Hän opiskelee visuaalista viestintää Metropolian Ammattikorkeakoulussa Helsingissä.
”Graafinen suunnittelu ja animaatio kiinnosti ja tämä oli koulu, joka tarjosi sellaista koulutusohjelmaa, jossa yhdistyi hyvin mielenkiintoni kohteet”, Matilda kertoo. Myös yrittäjyys kiinnostaa häntä opiskeluiden päätyttyä. Matilda ei vielä toisena opiskeluvuotenaan ole osannut valita luovan alan suuntautumistaan. Vaihtoehdoista niin monet kiinnostavat häntä. Metropolian Animaatio ja liikkuva kuva -linjalta on mahdollista suuntautua esimerkiksi pelialalle, mainosalalle, animaatiofilmien pariin, tv-työhön tai vastaavaan.

”Inspiroidun ihan kaikesta mitä ympärillä sattuu tapahtumaan. Uusia taiteilijoita ja heidän töitään ihastelen enimmäkseen Instagramissa”, Matilda kertoo. Yhtenä suosikkikuvittajistaan Matildalle tulee mieleen Instagramista musteella tehtyjä, Anime-henkisiä kuvituksia tekevä Heikala.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here