Valonpilkahduksia Galleria Paperihuoneessa ja Rantareitillä

0
216

Lauantain tunnelmia tammikuulta – valonpilkahduksia Galleria Paperihuoneella ja Hämeenlinnan rantareitillä.  Talven sää ei oikein metsäretkiä ole suosinut, niinpä viime lauantaina retkeilimme Hämeenlinnan keskustassa.

Galleria Paperihuone on pieni viehättävä galleria aivan Rantareitin tuntumassa Arvi Kariston kadulla.  Galleriassa on monipuolisia vaihtuvia grafiikkanäyttelyitä ja myös erilaisia työpajoja kiinnostuneille. Sieltä löytyy myös ainutlaatuisia kortteja ja pieniä teoksia. Ja halutessaan tiloissa voi järjestää myös työpajoja ystävien kanssa.

Rantareitin varrelta löysimme pienen lintujen ruokintapaikan ja auringon viimeisiä säteitä. Pieniä lähiretkiä kulttuuria ja luontoelämyksiä yhdistellen voi hyvin tehdä myös aivan Hämeenlinnan keskustassa.

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here